Terug naar alle dealers

Decorette Heemskerk

Over ons

Onze woonwinkel in Heemskerk

Decorette Heemskerk is een knusse woonwinkel in hart van Noord-Holland. Ons woonatelier is de place to be voor iedereen met een passie voor inrichting. Ontdek, zie, voel en beleef onze mooie producten en laat je adviseren door onze deskundige interieurstylisten. Onze woonwinkel in Heemskerk heeft alle ingrediënten voor een geslaagde dag interieurshoppen, dus kom snel een keertje langs.

Lekker centraal alles voor je wooninrichting

In het gezellige centrum van Heemskerk, recht tegenover de Hervormde Kerk, is Decorette Heemskerk gelegen. Wij zijn jouw behangwinkel, meubelzaak en (Luxaflex) raamdecoratie-specialist, met volop keuze in trendy behang, accessoires, gordijnen en meer. Daarnaast biedt ons team verschillende services aan. Voor interieuradvies en diverse soorten vakmanschap, waaronder traprenovatie, ben je bij Decorette Heemskerk aan het juiste adres.

Maak je woondromen waar in regio Beverwijk

Woon je in Beverwijk, Castricum, Uitgeest of Wijk aan Zee en ben je op zoek naar een woonwinkel of interieurservice? Dan is Decorette Heemskerk de centraal gelegen locatie voor jou. Vanuit deze nabijgelegen steden en dorpen zijn wij binnen slechts 10 minuten te bereiken. Onze woonwinkel bevindt zich direct aan het Kerkplein en naast de winkelstraat, dus in de omgeving is volop vermaak en gratis parkeergelegenheid te vinden.

Onze blogs