Actueel

27 07 2023
Blog: Wat brengt Solartechnologie ons in de nabije toekomst?

Producten die op zonne-energie werken maken ons leven gemakkelijker. Zo ook in onze zonweringsbranche. Heb je bijvoorbeeld al gemerkt hoe gemakkelijk producten die op zonne-energie werken, te monteren zijn? En dat de kans op schade tijdens het monteren heel klein is? Je hoeft geen gaten meer door de muur te boren om elektriciteitskabels aan te leggen, waardoor stucwerk kan afbreken.

Lees meer
23 05 2023
Koperen jubileum voor de bakermat van de accumotor

BREL HOME viert twaalf en een half jaar motorisering

Wie vandaag denkt aan accumotoren, denkt vooral aan het merk BREL HOME. In de historie van motorisering in onze branche is er geen motor zo snel gemeengoed geworden als de accumotor. Het feit dat de meeste screens en rolluiken de fabrieken verlaten met een accumotor met zonnepaneel hebben we te danken aan twee pioniers, namelijk Reinoud Arts en Erik Budding van BREL HOME. Met een stevige achtergrond in accumotoren voor raamdecoratie zagen beide mannen -allebei met roots in de buitenzonwering- brood in het introduceren van accumotoren voor buitentoepassingen. De ontwikkeling daarvan was een uitdaging, maar BREL slaagde erin de techniek betrouwbaar te maken en te introduceren. BREL HOME viert nu haar 12,5 jarig jubileum, reden voor ZONWERING MAGAZINE om samen met hen in de historie te duiken.

Lees meer
23 05 2023
BLOG: BREL HOME innoveert met Bluetooth en Matter

De technische ontwikkeling blijven doorgaan. Wij houden nieuwe technologieën goed in de gaten en passen deze, zodra dit realistisch en werkbaar is, toe in onze BREL HOME producten.

Lees meer
23 05 2023
Primeur: Aandrijving knikarmschermen op zonne-energie

BREL HOME beleeft een primeur met de eerste motoraandrijving op zonne-energie voor knikarmschermen en grote screens. Een nieuwe, duurzame bediening geschikt voor alle bestaande systemen.

Lees meer
22 05 2023
Gratis BREL HOME-programma voor Control4 uitgebracht

Chowmain geeft GRATIS, door de fabrikant gesponsorde BREL HOME-driver voor Control4 vrij. Het BREL HOME-programma brengt de automatische kracht van raamdecoratie en zonwering bij u thuis.

Lees meer
06 04 2021
Met de BREL HOME motor werd elektrisch bedienen ineens makkelijk

Net als de rest van de zonweringsbranche, heeft ook BREL HOME gemerkt dat zij ‘aan de goede kant’ van corona zitten. “Wanneer er meer geld wordt besteed aan de woning, kiezen consumenten bij de aankoop van binnenzonwering eerder voor elektrisch bedienbaar.

Consumenten krijgen steeds meer behoefte aan het hebben van een Smart Home. Dus binnen- en buitenzonwering aansturen door middel van een elektrische motor in combinatie met een HUB hoort daar ook bij. Het percentage zonwering dat met een elektrische motor wordt uitgerust, neemt al een aantal jaren toe. Dat zien wij ook aan de hand van onze verkopen. De elektrische motor in combinatie met een HUB is echt een trend van nu.”

Lees meer
24 03 2021
Blog CAD2M: 3D printen bij BREL HOME

Afgelopen week mochten we alweer de tweede RAPID ONE 3D printer bij BREL HOME afleveren. Hoe de in totaal negen dddrop 3D printers een aandeel leveren binnen de producten van BREL HOME? Dat lees je hier.

Lees meer
20 03 2021
Geautomatiseerde zonwering wordt de norm

De lente is weer begonnen. De zon schijnt steeds vaker en de temperaturen stijgen. Zo ook de binnentemperatuur in woningen. Screens aan de gevel vormen een goede oplossing tegen de warmte in huis en kunnen tegenwoordig makkelijker bediend worden dan ooit! De consument van nu is helemaal klaar voor bediening via een app. BREL HOME levert slimme motoren voor screens, die ‘luisteren’ naar smartphone en tablet.

Lees meer
08 03 2021
Slimme besturing binnen- en buitenzonwering voor iedereen!

In het leveringsprogramma van BREL HOME bevinden zich bi-directionele motoren, die niet alleen op- en neer commando's draadloos ontvangen, maar ook een terugkoppeling geven omtrent het functioneren.

Lees meer
16 02 2021
Accu motor met zonnepaneel voor screen of rolluik

Hoe ideaal is het dat je jouw screen of rolluik automatisch kunt bedienen. En dat de energie hiervoor via zonnepanelen wordt opgewekt. Dat betekent gemak en kostenbesparing. Je koopt deze accumotoren van BREL HOME bij de winkel of dealer bij jou in de buurt.

Lees meer
15 11 2020
Accumotoren voor zonwering en rolluiken: “Er is geen weg terug”

Wanneer we kijken naar de vraag vanuit de markt naar accumotoren voor buitenzonwering en rolluiken, dan mogen we concluderen dat deze manier van aandrijving inmiddels volledig geaccepteerd is door de zonweringsprofessional en actief in de showroom gepromoot wordt.

Lees meer
08 02 2020
Slimme besturing van binnen- en buitenzonwering voor iedereen!

BREL HOME staat bekend als innovatief bedrijf als het gaat om slimme oplossingen voor het elektrisch aandrijven van binnen- en buitenzonwering. Naast een zeer compleet programma aan motoren voor raamdecoratie, buitenzonwering en rolluiken, biedt BREL HOME ook intelligente oplossingen voor de aansturing.

Lees meer