Terug naar alle dealers

De Spannevogel

Over ons

De Spannevogel heeft alles voor huis, kantoor en bedrijf. Kwaliteit voor dag en nacht, werk en vrije tijd. Veel keus, inspiratie, specialistisch advies en maatwerk aanbiedingen. Wij bieden persoonlijk en gericht advies, we helpen je vergelijken en combineren. Onze medewerkers geven graag vrijblijvend gratis interieuradvies bij je thuis, dit kan ook op afspraak in de avonduren! 

De eerste stap op weg naar de realisatie van je droomhuis is een bezoek aan onze showroom in Hengelo of Ruurlo. Hier doe je alle benodigde inspiratie op en krijg je een goed idee van wat er allemaal bij jou thuis mogelijk is. Als je een keuze gemaakt hebt, komen wij graag bij jou thuis om alles gratis op te meten. Voor de finishing touch van je stijlvolle interieur hebben wij ook een groot assortiment meubelen in vele verschillende stijlen. Zo maken wij van ieder huis jouw droomhuis!

Je vindt De Spannevogel in Hengelo (GLD) aan de Ruurloseweg 2. Hier hebben wij vele soorten vloerbedekking en vloeren; zonwering en raamdecoratie; slaapsystemen en meubelen. Onze vestiging in Ruurlo vind je aan de Dorpsstraat 27. In deze showroom hebben we verschillende soorten vloeren, vloerbedekking, zonwering, raamdecoratie & shutters.

Onze blogs