Actueel

Van Ree Zonwering ambassadeur van BREL HOME

10 april 2024

In het Zonweringmagazine van maart 2024 staat een artikel over Van Ree Zonwering: 'Ondernemer worden in zonwering? Wat komt er dan op je af?'  Eigenaar Kevin van Ree vertelt trots over de start van zijn eigen zonweringbedrijf, waarom hij deze sprong waagde en hoe de zaken bij hem verlopen. Een verhaal dat gaat over inzet en keuzes maken. Zo ook over met wie hij samenwerkt. Leuk is dat Kevin een echte ambassadeur van BREL HOME is. Hij is fan van onze BREL SOLAR SOLUTIONS vanwege de technologie en het gemak.

Lees hier wat Kevin over BREL SOLAR zegt:

…………………………
'Ambassadeur voor solartechniek van BREL HOME

Via Degalux is Kevin in aanraking gekomen met de solartechnologie van BREL HOME. Sindsdien is zijn bedrijf een echte ambassadeur van het Doetinchemse BREL. Hij legt uit: “Degalux heeft de accumotoren en zonnepanelen van BREL standaard in het programma opgenomen. Voor mij als monteur is het super om ermee te werken, ik ben sneller klaar met de montage en hoef geen gaten door de muur heen te boren. Mijn klanten kennen meestal de technologie nog niet, maar zijn aangenaam verrast dat het bestaat. Als we dan even doorpraten over de manier van aansturing en de BREL HOME app komt in beeld, dan zijn ze dolgelukkig. Het verkoopt makkelijk, omdat het volwassen techniek is. Misschien is het feit dat we als jong bedrijf deze relatief nieuwe technologie promoten ook wel doorslaggevend voor de klant. We zitten nu op een niveau dat bijna alle rolluiken en screens die we monteren voorzien zijn van BREL accumotoren met zonnepanelen.”'

Montage van Degalux rolluiken met BREL accumotoren en zonnepanelen.

Het eerste knikarmscherm met een BREL accumotor moet Kevin nog aan de man brengen, maar hij verheugt zich er al op. “Het is heel simpel. Rolluiken en screens uitvoeren met accumotoren en zonnepanelen levert montagegemak op en geen ontsierende gaten in de muur, naast het raam. Bij knikarmschermen ligt het nog anders: een 230 Volt kabel naar binnen brengen kan vanwege de breedte van een terrasscherm bijna nooit op een ideale plek. Je bent altijd bezig om ofwel de kabel buiten naar een punt te geleiden waar naar binnen boren nog te doen is, of je komt op een punt binnen waar je niet zijn wilt en moet dan maar kabel gaan trekken naar een stroomvoorzieningspunt. Hoe mooi is het dan dat BREL een accumotor heeft ontwikkeld voor knikarmschermen? Ophangen, afstellen, afrekenen. Monteurs blij en de klant blij. En de klant kan lekker op eigen terras vanuit de ligstoel met de BREL HOME app voor riante schaduw zorgen. Wat dat betreft leven we in mooie tijden!”

Kevin toont de BREL HOME app waarmee zijn klanten comfortabel alle zonwering en rolluiken kunnen bedienen.
........................................................

Wil je het volledige artikel lezen? Klik hier

Terug naar overzicht