Nieuws

Eric Janssen: "De vraag naar BREL Solar producten wordt steeds groter"

09 juli 2024

Eric Janssen van Hans Janssen Zonweringen merkt dat de vraag naar aansturing van zonweringen met zonne-energie steeds groter wordt. De BREL Solar producten bieden hiervoor een goede en gemakkelijk te monteren oplossing. Zonder kabels!

Eric Janssen werkt sinds 2021 bij Hans Janssen Zonweriingen, het bedrijf dat 33 jaar geleden door zijn vader werd opgericht. Nu runnen ze samen de business. Hij vertelt: Ik heb een bouwkundige achtergrond, werkte eerst op kantoor, maar ontdekte dat het niks voor mij is om de hele dag achter de computer te zitten. Ik ben nu fijn iedere dag buiten en werk met mijn handen.”


 

Enthousiaste reacties
“We merken dat de vraag naar aansturing van zonweringen met zonne-energie steeds groter wordt. En als wij hierover vertellen aan particulieren die dit nog niet kennen, reageren ze meteen enthousiast. Vooral omdat de kastjes en kabels binnen verdwijnen. We monteren alleen een solarpanel aan de buitenkant van de gevel."

Brel Solar oplossingen
Hans en Eric werken eigenlijk altijd met de BREL Solar producten. “Naast de voordelen voor de klanten, geven deze ons veel montagemak en de prijs-/kwaliteitverhouding is goed. Andere voordelen zijn de obstakeldetectie en dat de batterij in de motor is verwerkt. Wij en onze klanten zijn er blij mee!”

Terug naar overzicht