Kies een andere taal:

Voor dealers

Productinfo en handleidingen

Ben jij dealer of winkelier in zonweringen en raamdecoratie? Dan is deze informatie voor jou.
BREL Home levert je motoren, afstandsbedieningen, schakelaars en onderdelen voor binnen- en buitenzonweringen, gordijnen, jaloezieën en andere raamdecoratie. Hiermee kun jij jouw klanten voorzien van gemak en de nieuwste technische gadgets voor in huis. We zijn trendsetter in de branche en delen nieuwe ontwikkelingen met jou via nieuws en onze nieuwsbrief.
Ontvang je onze tweemaandelijkse nieuwsbrief nog niet? Stuur ons een bericht.

Brel Home producten: 

Adviseren
Om jou te helpen bij het adviseren van jouw klanten, vind je bij ieder product de specificaties, toepassingen en installatietips met een handleiding en filmpje.  
Wil je ook in jouw showroom of winkel een display of andere promotie tonen? Neem dan contact met ons op.

Installeren
We maken het de monteurs gemakkelijk. Bij ieder product op de productpagina's staat niet alleen een handleiding vermeld maar ook een filmpje voor installatie. Volg de stappen en het gaat als vanzelf.
De handleidingen hebben we ook per soort raamdecoratie ingedeeld, klik hier

Corona-maatregelen 
Door het Corona virus, bevinden we ons allemaal in een heel lastige fase; thuis, en ook bedrijfsmatig. We hopen dat jij en jouw naasten gezond zijn en wensen je sterkte om deze periode door te komen.
De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop. Daarom volgen wij de richtlijnen van het RIVM en beperken we onze sociale contacten. Helaas kunnen we jou op dit moment dan ook niet bezoeken. Een bezoek aan ons pand en magazijn is mogelijk op afspraak. Uiteraard gelden er voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne. We desinfecteren meerdere keren per dag en vragen mensen die zich niet lekker voelen om thuis te blijven.
 
De productie in China is in volle gang. Toch hebben we af en toe met een hick-up te maken en kunnen we niet helemaal leveren zoals je van ons gewend bent. We doen ons uiterste beste en zullen, als dit nodig is, alternatieven aanbieden.
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.