Kies een andere taal:

Elektrische jaloezieën met veel mogelijkheden

Wil jij de jaloezieën in jouw huis centraal bedienen? Met 'één druk op de knop' alle jaloezieën in gelijke stand brengen? Dit kan. Met motorisatie. De dealer of winkel bij jou in de buurt kan deze motoren en installatie voor jou verzorgen. 
Let op, jaloezieën kun je alleen bedienen met een zogenaamde alleen tuimelen (tilt-only) motor of met een motor die ook de jaloezie kan optrekken. Voor het laatste is het noodzakelijk dat de hardware in de bovenrail van de jaloezie daarop is aangepast. Voor het motoriseren van een 50mm jaloezie met ladderkoord voor alleen tuimelen, kan de motor achteraf ingebouwd worden.

Bediening jaloezie met de BREL Home app
Bedienen met de BREL Home app is alleen mogelijk wanneer er bi-directionele motoren worden aangebracht. Dan kan je ook heel precies de stand van de lamel regelen. En een scenario maken dat de jaloezie om 9.00 uur in de ochtend tot 50% omhoog gaat en dat de lamellen op een stand van 30 graden komen te staan. 
Lees de specificaties bij de producten.        

Advies nodig?
Neem contact op met de dealer of winkel in zonwering of raamdecoratie bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden met BREL Home motoren en app.