Kies een andere taal:

De Brel filosofie:

  • Innovatief, creatief en flexibel

  • Producten die betrouwbaar, betaalbaar en simpel zijn

Brel is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in aandrijvingen en besturingen voor zowel binnen als buitenzonwering.
Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, hebben oprichters Reinoud Arts en Erik Budding zich met Brel ten doel gesteld om huisautomatisering voor zonwering betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Brel Home staat voor een betrouwbaar product; met de motoren van Brel ben je verzekerd van jarenlang genieten van je product, met de Brel Home app maak je het extra comfortabel.

Altijd verbonden

Slimme acties

Reageert op de zon

24/7 klantenservice

5 Jaar garantie

De Brel motoren worden in eigen beheer ontwikkeld  en met grote zorg in onze fabriek samengesteld.
Alle componenten worden stuks voor stuk getest en in het assemblage proces zitten ook diverse controle stappen. Daarna vindt een eindcontrole van de motor plaatst op functioneren en veiligheid.

Onze test motoren hebben een uitgebreide tests van 10.000 cycli ondergaan en voldoen aan alle relevante Europese normen.
Voor slijtgevoelige onderdelen zoals batterijen en afstandsbedieningen geldt een garantie van 1 jaar.

Op de motoren geeft Brel met een gerust hart 5 jaar garantie!

Waarom kiezen voor elektrische bediening?

Daar zijn meerdere redenen voor, die allemaal even geldig zijn. Allereerst biedt het elektrisch bedienen een optimaal comfort. Met een druk op de schakelaar, de knop van de afstandsbediening of de button in de Brel Home app, stuur je eenvoudig de geselecteerde producten naar hun open of dichte stand, of elke positie daar tussenin. Puur comfort dus, vanuit bed, vanaf de bank, de luie stoel of met de app vanaf welke plek dan ook ter wereld.

Brel besturingen – bediening waarover is nagedacht!

Wanneer je ervoor hebt gekozen om je zonwering of gordijnen te laten voorzien van Brel motoren, dan kun je kiezen uit een breed scala aan besturingen. Om te beginnen is er een schakelaar leverbaar die in de buurt van het te bedienen product geplaatst wordt. Daarmee heb je alle voordelen van elektrische bediening, echter zul je nog wel naar het betreffende product toe moeten lopen.
Comfortabeler is het om te kiezen voor een Brel motor met ingebouwde ontvanger. Die kun je namelijk combineren met één van de Brel afstandsbedieningen die je gemakkelijk binnen handbereik houdt.

Optimaal comfort bereik je door te kiezen voor de Brel Home wifi-bridge, die het mogelijk maakt om via de Brel Home app al je producten te bedienen. Ook het programmeren van scenario’s is dan simpel. Zo kun je producten naar keuze tegelijkertijd automatisch in werking zetten. Een voorbeeld: programmeer een ochtendscenario, dat in werking treedt op hetzelfde moment dat ’s morgens je wekker afgaat. Wanneer je uit bed stapt, zijn je gordijnen of jaloezieën al open en geniet je van het eerste licht dat binnenvalt. Uiteraard werkt dat ook zo bij het besturen van buitenzonwering en rolluiken die zijn voorzien van Brel motoren  met ingebouwde ontvanger.

Vragen?

Neem contact met ons op

Meer over ons

Eerstvolgende beurs:

  • InCoDa in Gorinchem, verzet naar 31 januari 2021 - 2 februari 2021

  • R+T Stuttgart 23 februari - 26 februari 2010