Kies een andere taal:

De BREL filosofie:

  • Innovatief, creatief en flexibel

  • Producten die betrouwbaar, betaalbaar en simpel zijn
     

Wie is BREL Home?
BREL Home is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in aandrijvingen en besturingen voor zowel binnen- als buitenzonwering. Oprichters Reinoud Arts en Erik Budding hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Het is hun doel om huisautomatisering voor zonwering betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. BREL Home staat voor een betrouwbaar product; met de motoren ben je verzekerd van jarenlang genieten. De BREL Home app geeft jou de regie over jouw comfort.

Altijd verbonden

Slimme acties

Reageert op de zon

24/7 klantenservice

5 Jaar garantie

Als je voor een motor van BREL Home kiest, wil je er zeker van zijn dat deze goed werkt. Wij bieden deze garantie. De BREL Home motoren ontwikkelen we in eigen beheer en stellen wij met grote zorg samen in onze fabriek. Alle componenten worden stuk voor stuk getest en het assemblageproces kent meerdere controles. Daarna vindt een eindcontrole van de motor plaats op functioneren en veiligheid. Onze testmotoren hebben een uitgebreide test van 10.000 cycli ondergaan en voldoen aan alle relevante Europese normen. 

Gaat er toch iets kapot dan geven wij garantie:
- 1 jaar voor slijtgevoelige onderdelen zoals batterijen en afstandsbedieningen;
- 5 jaar garantie voor de BREL Home motoren!

Waarom kiezen voor elektrische bediening?

Omdat dit jou optimaal comfort biedt! Met één druk op de knop (schakelaar, afstandsbediening of BREL Home app), zet je eenvoudig de geselecteerde zonwering of raamdecoratie open, dicht, of elke positie daar tussenin. Vanuit bed, vanaf de bank, de luie stoel of met de app, vanaf welke plek dan ook ter wereld.

Welke besturing past bij jouw huis?

Wil jij jouw zonwering of gordijnen  motorisch besturen? Maak dan jouw keuze hoe:

  • Wil je een schakelaar in de buurt van de zonwering of het gordijn plaatsen? Daarmee heb je alle voordelen van elektrische bediening, maar moet je nog wel naar de schakelaar toe lopen.
  • Wil je meer comfort met een afstandsbediening? Dan is er een BREL Home motor met ingebouwde ontvanger. Met verschillende afstandsbedieningen die hierop aansluiten.
  • Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken met een app? Kies dan voor de BREL Home wifi-bridge, die het mogelijk maakt om via de BREL Home app al jouw zonweringen en/of gordijnen te bedienen. Het programmeren van scenario’s is eenvoudig. In een handomdraai zet je de raamdecoratie van jouw keuze automatisch in werking. Programmeer bijvoorbeeld een ochtendscenario, dat in werking treedt op hetzelfde moment dat ’s morgens je wekker afgaat. Wanneer je uit bed stapt, zijn je gordijnen of jaloezieën al open en geniet je van het eerste licht dat binnenvalt. Uiteraard werkt dat ook zo bij het besturen van buitenzonwering en rolluiken die zijn voorzien van BREL Home motoren met ingebouwde ontvanger.

Je kunt de besturing van jouw keuze kopen bij dealers en winkels in heel Nederland.