Kies een andere taal:

We kunnen binnenzonwering al automatisch bedienen met een afstandsbediening of met behulp van een app. Je kunt dan bepalen of het product naar boven of naar beneden gaat en in sommige gevallen kun je het product naar een tussenpositie sturen. Met de BREL HOME motoren voor top-down-botton-up plissé/ honeycomb gordijnen en houtenjaloezieën met tiltfunctie wordt het nog mooier. Stel de gewenste scenario’s in en je hoeft niet meer om te kijken naar de bediening van je binnenzonwering.

Het top-down-bottom-up systeem van BREL HOME

Plissé en honeycomb gordijnen zijn functioneel en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in de woning. Met het handige top-down-bottom-up systeem kun je gemakkelijk de onderlat en de tussenlat los van elkaar bedienen. Voor plissé en honeycomb gordijnen heeft BREL HOME een speciale motor. De BJE24TD top-down-bottom-up motor is een compacte 12V radio motor waarbij de boven-, onder en tussenposities elektronisch afgesteld kunnen worden. Uniek aan dit systeem is dat het elektronisch is geregeld dat de onderlat en de tussenlat elkaar niet kunnen passeren. Hierdoor is een mechanische stopper overbodig.

De besturing van de top-down-bottom-up radio motor kan gedaan worden middels de DD2762 15-kanaals afstandsbediening of met de app van BREL HOME. Deze afstandsbediening is speciaal gemaakt voor de plissé of honeycomb gordijnen. De afstandsbediening is voorzien van twee bedieningspanelen waarmee de onderlat en de tussenlat los van elkaar aangestuurd kunnen worden. Ondanks dat de onderlat en tussenlat los van elkaar bediend worden, is het onmogelijk dat deze twee elkaar kunnen raken.

Houten jaloezieën met tiltfunctie

Houten jaloezieën zorgen voor een warme uitstraling in iedere woning en zijn perfect om de lichtinval in de binnenruimte te bepalen. Is er meer privacy of minder lichtinval nodig, dan kunnen de lamellen naar onder of naar boven gekanteld worden. Voor houten jaloezieën heeft BREL HOME de BTE50 radio motor waarmee de lamellen van de jaloezie gekanteld kunnen worden. Met de BTE50 radio motor kan iedere houten jaloezie gemotoriseerd worden.

De BTE50 radio motor is een 12V motor met tilt functie. De motor is voorzien van een Li-Ion batterij die in de bovenbak geplaatst kan worden en beschikt over een oplaadpunt met USB. Het oplaadpunt is in wit en zwart verkrijgbaar, waardoor het geschikt is voor elk soort houten jaloezie. Voor de bediening van de BTE50 radio motor heeft BREL HOME onder andere de luxe afstandsbedieningen (DD1800 serie) in het assortiment. 

Geen scenario is te gek

De BJE24TD en de BTE50 radio motoren kunnen gekoppeld worden aan de BREL HOME app. In deze app kunnen de motoren bediend worden, maar er kunnen ook scenario’s ingesteld worden, voor verschillende dagen en tijden. Zo kan bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag het honeycomb gordijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor 50% geopend zijn en daarvoor en daarna volledig gesloten zijn. Hetzelfde geldt voor de regeling van de stand van de lamellen bij een houten jaloezie.