Kies een andere taal:

Maatregelen m.b.t. Covid-19 en voldoende voorraad!

Nieuwsbrief 2020 d.d. 9 april 20

Geachte relatie,

Door het Corona virus, bevinden we ons allemaal in een heel lastige fase; thuis, en ook bedrijfsmatig. We hopen dat u en uw naasten gezond zijn en wensen u sterkte om deze periode door te komen.

Bij Brel Nederland b.v. staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop. Om dit zo goed mogelijk te doen, volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM en beperken we onze sociale contacten. Daarom kunnen we u ook niet bezoeken. We hebben voorzorgsmaatregelen getroffen met betrekking tot de hygiëne in ons kantoor en magazijn, om alle medewerkers en externe partners te beschermen. We desinfecteren meerdere keren per dag en vragen mensen die zich niet lekker voelen om thuis te blijven.
 
Voordat China in lockdown ging, hebben we veel besteld en we hebben dan ook veel voorraad. Eind maart is de productie in China weer opgestart en hebben we verschillende producten in laten vliegen om u toch snel onze normale service te kunnen bieden. Inmiddels zijn ook weer de eerste containers naar ons onderweg. Desondanks kunnen we niet helemaal leveren zoals u van ons gewend bent. We doen ons uiterste beste en zullen soms alternatieven aanbieden. Eind mei verwachten we alle tekorten weggewerkt te hebben.
 
Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft en denk alstublieft om uw gezondheid!
 
Vriendelijke groeten,
Brel Nederland b.v.
Reinoud Arts / Erik Budding